Leeg van binnen

Vandaag weer zo'n leeg, maar ook teleurgesteld gevoel.
Opnieuw gaan de dingen fout, het hele gebeuren krijgt een steeds groter bizar karakter.

Zo'n mooi monumentje heb ikzelf voor Jordy ontworpen. Met als dead-line dat het op 16 juli 2010 geplaatst zou worden. Inmiddels zitten we eind november en is het nog niet in orde. Met oog op de komende winterperiode lopen we nu ook nog eens het risico dat het wegens vorst niet kan worden geplaatst. Vooropgesteld dat het misschien binnenkort wel een keertje klaar zal zijn? Want ook dat blijft uiteraard afwachten.
En er kwam vandaag nieuws vanuit defensie. Ook daar zijn na 16 mei 2010 fouten gemaakt. Nu pas is eindelijk duidelijkheid gekomen in iets wat, na nu blijkt, drie weken na de begrafenis al bekend was. Anderhalf jaar lang hebben we moeten strijden om een simpel, maar wel heel belangrijk antwoord te verkrijgen. Een antwoord dat binnen die drie weken na de begrafenis misschien nog positief had kunnen zijn, maar nu een enorme leegte en teleurgesteld gevoel teweegbrengt. Niets kan meer worden terug gedraaid, ook hiermee zullen we moeten leren leven.
Volgende week hebben we ook opnieuw weer een moeilijk gesprek, waarbij heel belangrijke beslissingen genomen moeten worden omtrent Jordy. Duim maar voor ons dat het nu heel misschien eens een keertje een beetje positief zal verlopen.

Inhoudelijk is het erg moeilijk om er nu verder op in te gaan. Wel is duidelijk dat al deze zaken straks in het boek uitgebreid besproken en vragen beantwoord zullen worden. Het blijft alleen afwachten wanneer het boek er zal komen, want al mijn energie is er nu wel zo'n beetje uitgezogen door al die mensen die fouten blijven maken waardoor het uitbrengen in eigen beheer nog wel even op zich zal laten wachten. En fouten maken is menselijk, dat kan. Maar ze in herhaling blijven maken? In een situatie als deze? Ik weet zeker dat alle lezers straks totaal onthutst zullen zijn. En net zoals wij met stomheid geslagen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hier kan worden gereageerd