Vlindertuin

Eindelijk!
Wie twee weken geleden nog bij ons was, zou nu zijn of haar ogen niet kunnen geloven. Een maand of drie lang is de tuin een puinhoop geweest, doordat we veel gingen veranderen. Onderhoudsvrij wilden we, dat was voor ons het belangrijkste. We hebben gewoon geen zin meer om veel in de tuin te moeten doen, als we een keer samen vrij zijn hebben we er echt geen puf meer in om daar weer aan te werken. Dan willen we gewoon van het mooie weer (als dat ooit nog komt) en een lekker wijntje of koud biertje kunnen genieten.
Dus zijn er mooie tegels uitgezocht, de voegen zijn gemaakt van flexibel cement (wat dat dan ook moge zijn),  in elk geval is het bestand tegen vorst en warmte. Het voordeel hiervan is dat we geen onkruid meer krijgen, het heeft nu geen kans meer, heerlijk! Ingericht met mooie meubels, allemaal prachtig op elkaar afgestemd, en wat nieuwe dingen erbij, maakt het samen met onze grote vaste bbq een mooi geheel. Hier en daar een mooie plant in een bak die is afgestemd op de rest van de meubels en daarmee was het plaatje bijna compleet.
Bijna, want ik wilde nu een vlindertuin. Vlinders, wie mijn blogs regelmatig leest weet dat ik daar iets mee heb. Met reden! En een vlindertuin is het geworden. Zo mooi. Overal zie je ze, overal in de tuin kom je ze tegen. In allerlei kleuren, vormen en grootte.
Twee weken geleden was het nog een grote rotzooi, na heel hard werken hebben we nu een heel mooie tuin, iets waar we trots op kunnen zijn en heel veel gezellige uurtjes in kunnen doorbrengen. Na zoveel werk en de uren die we eraan hebben besteed, absoluut de moeite waard!
Morgen hebben we de vuurpoef. Dan viert Jeroen zijn 21e verjaardag, met bbq en hopelijk een beetje redelijk mooi weer!