Onverwachtse dingen

Soms loopt een dag zomaar helemaal anders dan je van te voren had bedacht. Geheel onverwachts staat er dan toch weer een vriend van Jordy ineens in de keuken. Met een filmpje, kwalitatief geweldig, van het optreden van Veldhuis en Kemper.
Uiteraard gingen we dit meteen bekijken en het kon niet uitblijven, alledrie waren we meteen weer in tranen. Peter raakt meteen emotioneel zodra hij het nummer alleen maar hoort, ikzelf ben steeds weer ongelooflijk ontroerd en ook bij mij biggelen de tranen dan langs mijn gezicht. Maar ook bij Melvin, ook hij was weer even van slag.
Het was fijn dat Melvin er was, we hebben heel fijn met elkaar zitten praten. Daaruit bleek maar weer hoe moeilijk ook de vrienden van Jordy het nog steeds hebben en hoe ze het allemaal op hun eigen manier een plaatsje proberen te geven. Op eigen verzoek is Melvin nog even op de kamer van Jordy geweest, ik hoop maar dat het je goed heeft gedaan en dat het je mag helpen.
Samen hebben we een klein uurtje rond de tafel gezeten, dat voelde goed.
Vanavond, als Jeroen thuiskomt, zal ik het filmpje gelijk laten zien. Ook hij zal het een geweldige versie vinden, want wat heb je het er goed opgezet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hier kan worden gereageerd