20 kilo kan echt heel veel zijn

Heb ik nog maar net een blogje geschreven over onze komende vakantie naar Gambia, krijg ik diverse vragen over wat we dan in die 20 kg extra mee kunnen nemen. Het lijkt namelijk niet zoveel.
Toch is het heel wat. Als je bedenkt dat je de kinderen daar heel blij maakt met potloden, gummetjes, puntenslijpers of gewoon ballpoints, dan is het niet zo moeilijk om in te schatten hoeveel potloden er in een kilo gaan. Dat zijn er echt heel erg veel! En de kinderen daar hebben geen speelgoed en gebleken is dat ze gek zijn op ballonnen. Hiervan kunnen we dus echt vele zakken vol van meenemen.
Het zou heel handig zijn om ons ook te bevoorraden met tandenborstels. Dit is iets wat ze nauwelijks kennen, maar wel hard nodig is. Of gewone kleine huis-tuin-en keuken verbandartikelen, zoals pleisters e.d.
Okee, we zullen hiervandaan met extra koffers moeten zeulen die ongetwijfeld nutteloos leeg mee terug zullen komen. Maar dat is niet erg. Er wordt immers nergens voorgeschreven hoeveel koffers we mogen meenemen, als we de bagagetax in kilo's maar niet overschrijden.
Dus doe ik hier ook maar gelijk een oproep. Als er iemand is die beroepsmatig of anderszins aan bovenstaande zaken kan komen om het te sponseren, dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen. Het belangrijkste is dat artikelen geen zwaar gewicht mogen hebben, zodat we zoveel mogelijk mee kunnen nemen. Contact opnemen kan altijd via het jullie bekende emailadres of via weetjeniet13@hotmail.com. Ivm spamrobots noem ik het privĂ©adres hier maar even niet, maar ongetwijfeld weten jullie die wel.
En uiteraard zullen bij onze terugkomst foto's worden verspreid waarop duidelijk te zien zal zijn dat de kinderen alles direct hebben gekregen en dat het niet in een container ofzo is beland. Alles wordt persoonlijk door ons uitgedeeld, dus je kan er zeker van zijn dat het een goede bestemming krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hier kan worden gereageerd