wintersport

Eindelijk was het dan zover. Op naar de wintersport. In de voorjaarsvakantie was het al gepland, maar Steffen was zo handig on zijn grote teen te breken en in het gips terecht te komen.
Dus nu met Pasen skien. Nou, dat was geen straf. Lekker rustig en geen rijen voor de liften.
Jeroen maakte zich nog even druk of hij het nog wel kon. Nou, die onzekerheid was snel over. Als een speer ging hij meteen de berg af. Net zoals Jesper, die steeds recht naar beneden skiet. En Steffen die op zijn snowboard zo relaxed staat en hard naar beneden gaat. En daarna, lang daarna komt Syl aan. Pff, wat had ik het soms zwaar. Ondanks de skigym, moest ik nog alle zeilen bijzetten om ze bij te houden. En dat lukte dus gewoon niet. Als 46 jarige, jongens van 10, 13 en 18 bijhouden, dat was teveel gevraagd. Maar we hebben met zijn vieren een aantal keren de zwarte piste afgedaald.
's Avonds lekker eten met Don er bij. En elke avond weer staken we een kaarsje voor Jordy aan. Ook legden we dan een foto van Jordy neer, waarbij hij op zijn snowboard naar beneden kwam. Het eten begon met proosten en stiekem dachten we dan allemaal aan Jordy.
We hebben het echt heel super gehad. We hebben enorm veel gelachen , maar hadden ook onze Jordy momentjes, zoals Jeroen het noemde.

Syl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hier kan worden gereageerd